Získali sme prestížne ocenenie

News
7 novembra, 2022
2 minút čítania
Zdieľať článok

Získali sme Národnú cenu za kvalitu a spoločenskú zodpovednosť za rok 2022.

Naša spoločnosť získala prestížne ocenenie Národnú cenu za kvalitu a spoločenskú zodpovednosť za rok 2022, ktorú pravidelne, každý rok, udeľuje Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR.

Pod záštitou predsedu vlády SR Eduarda Hegera sa v utorok 8. novembra konal slávnostný večer v historickej budove Národnej rady Slovenskej republiky v Bratislave, počas ktorého boli ocenení víťazi za rok 2022. Do súťaže sa zapojili súkromné firmy, orgány verejnej správy, ale aj jednotlivci.

certificates

Nám sa podarilo získať ocenenia v obidvoch kategóriách, pričom v kategórii spoločenská zodpovednosť sme sa stali hlavným víťazom. Cenu prevzali Silvia Kloptová, riaditeľka Trvalo udržateľného rozvoja a Vladimír Krajči, Technický riaditeľ. Slávnostného ceremoniálu sa zúčastnili aj ďalší kolegovia, ktorí sa podieľali na zisku ceny – Mária Jaššová, Kvalita, Lenka Štúrová, Ľudské zdroje, Ľuboš Uhliar, Zákaznícky servis a Ján Mojš, Neustále zlepšovanie.

Sme na toto ocenenie veľmi hrdí, pretože dokazuje, že sme naozaj jedineční v komplexnosti a dlhodobom prístupe k starostlivosti o zamestnancov, podpore našej komunity, znižovaní negatívneho dopadu na životné prostredie a spolupráci so zákazníkmi a dodávateľmi. Boli sme hodnotení podľa európsky uznávaných kritérií nezávislou spoločnosťou a preukázali sme, že kvalita a spoločenská zodpovednosť je pre našu firmu prioritou vo všetkých oblastiach,

Vladimír Krajči.

Sustainability
Awards & Recognition
Zdieľať článok

Tiež by vás mohlo zaujímať