S letom prišli do nášho závodu študenti

News People Communities Careers
1 júla, 2022
5 minút čítania
Zdieľať článok

S oficiálnym začiatkom prázdnin prišli do nášho závodu študenti, ktorí budú u nás brigádovať v rámci Letnej práce študentov.

students

Príchod brigádnikov do nášho závodu

S oficiálnym začiatkom prázdnin prišli do nášho závodu študenti, ktorí budú u nás brigádovať v rámci Letnej práce študentov. Tento projekt je u nás už zabehnutý niekoľko rokov a je určený pre študentov stredných a vysokých škôl, ktorí dovŕšili vek 18 rokov. Spolu sme na leto prijali 128 študentov, z toho je 71 žien a 57 mužov.

Každoročne vidíme, že mladí ľudia majú o prácu počas leta veľký záujem. Majú tak možnosť zažiť, aké je to pracovať v úspešnej medzinárodnej firme, kde sú po boku našich šikovných kolegov súčasťou našej Mondi rodiny. Veríme, že si odnesú len pozitívne skúsenosti a že Letná práca ich bude motivovať, aby mali záujem u nás pracovať aj v budúcnosti, 

Ivana Keyzlarová, riaditeľka Ľudských zdrojov                                                                                                                                                                       

Ivana Keyzlarová dodáva: „Keďže študenti sú počas leta aj našou posilou na jednotlivých prevádzkach, prajem našim zamestnancom, aby si užili svoje letné dovolenky a načerpali nové sily do ďalšieho obdobia,“.

 

Úvodné stretnutie a očakávania

Úvodné stretnutie a očakávania

Študenti sa pred nástupom do práce zúčastnili úvodného stretnutia, kde im naše kolegyne z Ľudských zdrojov poskytli všetky potrebné informácie, podpísali tiež všetky dokumenty a dozvedeli sa, na ktorom stredisku budú pracovať.

 

Začínajú svoje pracovné skúsenosti v závode

Prvá skúsenosť v závode: Marek

Úplne prvú skúsenosť s prácou v závode bude mať Marek, ktorému o možnosti brigády povedala jeho teta, ktorá u nás pracuje.

Marek: „Som rád, že budem mať novú skúsenosť zo závodu, pretože vyskúšať si treba všetko, aj prácu na zmeny. Od jesene začínam študovať Riadenie a informatiku, čiže v budúcnosti by som tu mohol nájsť uplatnenie,“. 

 

Pavol zasa študuje Logistiku a o práci u nás sa dozvedel z internetu a referenciu dostal aj od svojich spolužiakov, ktorí už u nás pracovali.

 

Pavol dodaja: „Ešte neviem, kam presne idem, ale teším sa už. Mám skúsenosť aj s prácou na zmeny, takže som na to pripravený. V budúcnosti by som chcel ostať žiť v Ružomberku, takže to beriem ako dobrú skúsenosť v regióne,“.

 

student jobs image

Prihlásiť sa tu

Študenti sa každoročne môžu na letnú prácu prihlasovať prostredníctvom našej webovej stránky v sekcii Kariéra. Želáme im veľa bezpečných a príjemných pracovných skúseností!

 

Tiež by vás mohlo zaujímať