Vyhrali sme 3. miesto v súťaži o Najkrajší kalendár Slovenska 2023

News
29 mája, 2023
5 minút čítania
Zdieľať článok

Kalendár patrí do každej rodiny a my v Mondi SCP si každý rok rady vytvárame ten náš.

O to viac nás teší, že sme za rok 2023 v kategórii nástenné viaclistové firemné fotografické kalendáre vyhrali 3. miesto v súťaži o najkrajší kalendár Slovenska. Súťaž zastrešuje Klub fotopublicistov Slovenského syndikátu novinárov a Štátna vedecká knižnica Banská Bystrica.

Duša stromu uchovaná v kráse. Tak sa volá náš výherný kalendára. Tento názov vymyslel riaditeľ Zákazníckeho servisu, Ľuboš Uhliar, ktorý našu spoločnosť do tejto milej súťaže už roky prihlasuje. Témou sa stalo drevo, ako umelecký výsledok transformačného procesu. Strom má svoju dušu a ona sa prenáša do výrobkov. Môže to byť napríklad chalupa, košík, sánky, koleso na voze a podobne.

V našej firme, kde hlavným výstupným produktom je papier, celkom logicky už niekoľko dekád prinášame práve na tomto médiu aj nástenný kalendár. Vnímame to ako formu umenia a keďže existuje v tomto odvetví celoslovenská súťaž, stalo sa už tradíciou, že si do nej posielame prihlášku. Sme potešení, že naše kalendáre si pravidelne "uchmatnú" pódiové umiestnenia.

Ľuboš Uhliar, riaditeľ Zákazníckeho servisu

 

Autorkou fotografií je Ružomberčanka Eva Šlachtová, ktorej srdcovkou sú práve prírodné scenérie a slovenské dedinky, najmä Liptov – Smrekovica, Vlkolínec...

Kalendar
Products & Solutions
Awards & Recognition
Zdieľať článok

Tiež by vás mohlo zaujímať