Mondi SCP na veľtrhu pracovných príležitostí ChemDay 2023

News
29 marca, 2023
5 minút čítania
Zdieľať článok
chem day

ChemDay sa každoročne koná v priestoroch Fakulty chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity v Bratislave.

5. ročník veľtrhu pracovných príležitostí spoločností chemického, potravinárskeho a farmaceutického priemyslu na Slovensku sme si nemohli nechať ujsť. A ako každý rok dopadol na výbornú a my sme sa cítili ako doma!

Vzdelanie nie je len o chodení do školy a získaní titulu. Je o rozširovaní svojich vedomostí, schopností a prijímaní životných výziev.

Shakuntala Devi

A že študenti zo spolku CHEM, z Fakulty chemickej a potravinárskej technológie zo Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, radi prijímajú výzvy niet pochýb.

Parádne zorganizovaná akcia, vyše 20 spoločností z priemyslu, prednášky a workshopy vytvorili skvelý priestor pre študentov a budúcich absolventov poobzerať sa aké možnosti im ponúkame.

Teší nás, že študenti a študentky vnímajú Mondi Group a Mondi SCP nie len ako najväčšieho výrobcu papiera a celulózy na Slovensku, ale aj ako zamestnávateľa, ktorý im ponúka možnosti spolupráce už počas štúdia. Už teraz sa teším na niektorých z nich, ktorí sa prihlásili ku nám na Letnú prácuodbornú prax alebo prejavili záujem o písanie záverečnej práce na témy z praxe!

Veríme, že ich technický talent v Mondi SCP zažiari.

Ďakujeme kolegom Maťke a Tomášovi za skvelú spoluprácu! 

People
Communities
Zdieľať článok

Tiež by vás mohlo zaujímať